Selecteer een pagina

MAAK KANS OP MOOIE PRIJZEN!

Hé daar, stoere krijgers, geweldige veteranen en fantastische thuisfront-helden!

We hebben geweldig nieuws voor jullie! Dit jaar gaan we, samen met de Veteranenshop, Unit Victor, Members United en het Nederlands Veteraneninstituut, iets ontzettend moois doen tijdens én na de Veteranendag.

Op de Veteranendag zijn wij van de partij met onze “Studiobus” en verzorgen we een te gekke live-uitzending via de radio en streaming. Maar wacht, er is meer! Alle bezoekers krijgen de kans om een strookje op te halen bij Unit Victor, MembersUnited en Veteranen TV & Radio. Gewoon je naam, telefoonnummer/e-mail, je favoriete nummer en een persoonlijke boodschap voor de veteranen, militairen of het thuisfront invullen. Daarna stop je jouw strookje in de verzamelkoker bij Veteranen TV & Radio.

Op 30 juni 2023, tussen 20.00 uur en 23.00 uur, knallen we er nog een extra live-uitzending uit met als thema “terugblik op Veteranendag 2023”. We stellen een waanzinnige playlist samen met alle nummers die we via de strookjes hebben ontvangen. En alsof dat nog niet genoeg is, gaan we ook de meest geweldige, ontroerende en bijzondere boodschappen uitzenden tijdens de show.

Maar wacht, er is nog meer! Gedurende de hele uitzending delen we te gekke prijzen uit, beschikbaar gesteld door de Veteranenshop & Members United. En als kers op de taart trekken we een gelukkige winnaar die een onvergetelijke reis naar Disneyland Parijs mag maken. Kan het nog vetter?!

Laten we er samen een epische Veteranendag van maken en jullie eens flink in het zonnetje zetten. Want Militairen & Veteranen, jullie hebben ons land ongelofelijk veel gebracht en jullie verdiensten verdienen alle lof en erkenning. 

Dus kom op 24 juni 2023 gezellig langs op de Veteranendag, haal je strookje bij Unit Victor, Members United of Veteranen TV & Radio en deel je favoriete nummers en boodschappen. Samen gaan we de kracht van muziek en woorden gebruiken om jullie verhalen te delen en onze kameraadschap te vieren.

We kunnen niet wachten om jullie te ontmoeten en dit waanzinnige evenement met jullie te beleven. Tot ziens op de Veteranendag! 

Een knallende groet!