We gaan een team vormen

VETERANEN TV & RADIO
06 - 19 111 902
Title
Ga naar de inhoud

We gaan een team vormen

Veteranen TV & Radio
Gepubliceerd door Veteranen TV & Radio in Nieuws · 29 maart 2021
Met Veteranen TV & Radio hebben wij veel ideeën, plannen en doelen. Steeds komen we erop terug en roepen wij in bijna al onze berichten dat wij een portaal willen worden voor, door en met Militairen, Veteranen & Thuisfront. We hebben ook gezegd dat Veteranen TV & Radio een project is van Stichting Twenty-four Seven maar nog niet dat we dit willen gaan veranderen. Op de achtergrond zijn we daar druk mee bezig. Uiteindelijk hebben wij als doel om van Veteranen TV & Radio een aparte stichting te maken met een bestuur, raad van advies en zelfs een klankbordgroep.

Van Veteranen TV en Veteranen Radio willen wij aparte werkgroepen maken met een extra werkgroep speciale evenementen. Het bestuur, raad van advies en klankbordgroep willen wij vormen met mensen uit onze eigen doelgroep. Dit willen wij ook met de werkgroepen en vrijwilligers omdat wij denken dat buitenstaanders nooit programma`s kunnen maken zoals wij dat zouden kunnen. Vele handen maken licht werk zeggen ze weleens en ik denk dat, dat juist is en daarom roep ik iedereen op om zich aan te melden als hij/zij iets zou kunnen bijdrage. Of je nu een uur per maand tijd vrij hebt of iedere week alle hulp is welkom.

Ook voor tips of ideeën. Misschien wil jij zelfs wel in het bestuur of weet je iemand voor de Raad van Advies of Klankbordgroep. Geef ons namen of meld je zelf aan. Toch maar eerst contact leggen voordat je gaat reageren? Geen probleem stuur gewoon een mail of bel met ons. Stel gewoon je vragen zodat wij deze kunnen beantwoorden.

Ondertussen gaan wij verder om alles goed in kaart te kunnen brengen en zullen jou op de hoogte houden zodra er ontwikkelingen zijn.


Veteranen Radio & Veteranen TV zijn handelsnamen van BM Forces BV
© 2021 - BM Forces BV. Alle rechten voorbehouden.
Terug naar de inhoud