Over ons - Veteranen TV & Radio

VETERANEN TV & RADIO
06 - 19 111 902
Title
Ga naar de inhoud
Over ons
Dit idee komt voort uit een idee rondom een documentaire onder de naam "In oorlog met mijzelf" wat is bedacht in 2013. Helaas kwam dat project niet van de grond door organisatorische problemen en uiteraard de financiën. Een documentaire kost immers best wel serieus wat geld. En zodra er geld bij komt kijken staan er sommige veteranen op die denken dat je alles gratis kunt doen en daarnaast denken dat je heel rijk kunt worden van dit soort dingen.

In september 2018 is Stichting Twenty four Seven opgericht met als doel om voor o.a. stichtingen, verenigingen en initiatieven diensten aan te kunnen bieden op gebied van ICT, Multimedia & Organisatie. Twenty-four Seven maakt dus voor een aantal veteranenstichtingen en/of initiatieven websites en verzorgt de hosting. Dit overigens geheel kosteloos. De kosten worden betaald door de commerciële relaties die bij Twenty-four Seven diensten afnemen.

Kort na de oprichting ging Twenty four Seven samenwerken met Mpire en daar kregen we het aanbod om iets met video en radio te doen. We bespraken de plannen en kregen veel ideeën. Uiteindelijk zijn we in mei 2020 begonnen. Het idee was om na een periode ook Radio erbij te lanceren zodat we een brede doelgroep zouden kunnen bereiken met als doel een portaal te vormen voor, door en met Militairen, Veteranen & Thuisfront.

Zoals we allemaal wel weten is alles anders gelopen door het COVID-19 Pandemie die uitbrak en waardoor feitelijk alles stil kwam te liggen. Voor ons een moeilijke opgave omdat we net waren gestart en met heel veel ideeën zaten die we niet uit konden voeren. Als je dan je doelgroep wilt aanspreken dan is dat best moeilijk want we kwamen niet verder dan dat we bijna van start zouden gaan. Als je dan niet met die start komt haken mensen af en raak je je doelgroep kwijt.

Om dat te voorkomen besloten we begin 2021 om dan maar direct met een radiostation te komen zodat we de boel onder de aandacht konden houden. Er zou op een bepaald moment een einde komen aan die COVID 19 maatregelen, toch? Als een speer hebben wij alles opgezet om met het radiostation "On Air" te gaan en dat lukt op 13 januari 2021. Vanaf dat moment hadden wij dus Veteranen TV & Radio met twee websites; www.veteranen-tv.nl en www.veteranen-radio.nl.

Kort na deze lancering kwamen we in een stroomversnelling en begon de doelgroep te groeien. Voor ons een mooi moment om een uitzending te maken onder de naam "Marathonuitzending" met live stream. De doelgroep kon dus kennis met ons maken en die uitzending heeft inmiddels plaatsgevonden en was een groot succes, ondanks wat technische opstartproblemen.

Na de Marathon is besloten om zelfstandig verder te gaan zodat Twenty-four Seven het project zou overdragen na een nieuwe rechtspersoon. Op 17 mei 2021 is BM Forces BV opgericht met de handelsnamen Veteranen TV, Veteranen Radio en Veteranen Special Events. Daarnaast is er een stichting opgericht onder de naam Stichting Veteranen TV & Radio.
Veteranen Radio & Veteranen TV zijn handelsnamen van BM Forces BV
© 2021 - BM Forces BV. Alle rechten voorbehouden.
Terug naar de inhoud