Requests - Veteranen TV & Radio

VETERANEN TV & RADIO
06 - 19 111 902
Title
Ga naar de inhoud
Jouw verzoeknummer
Hieronder kun jij jouw eigen nummer(s) selecteren die dan geheel automatisch voorbij komen in het eerst volgende verzoekprogramma "Muziek Requests". Iedere dag hebben wij 3 uur ingepland waar onze luisteraars hun nummers voorbij kunnen laten komen. Deze programma`s zijn iedere dag tussen 08:00 - 09:00 uur, 12:00 - 13:00 uur en 19:00 -20:00 uur. Uiteraard zullen wij deze tijden uitbreiden als daar aanleiding voor is. Ook kunnen wij, als jullie als luisteraars dit willen, extra blokken toevoegen of de tijden aanpassen.

Hoe werkt dit?

Via de onderstaande tabel kunnen jullie de titel of artiest opzoeken en vervolgens aanvinken. Elk uur kan een bezoeker van deze site maximaal 10 nummer opgeven die door het systeem bewaard worden voor 12 uur. Nadat je jouw nummer(s) hebt geselecteerd komt deze automatisch in de playlist en zal worden gedraaid in het eerst volgende blok van het "Muziek Requestprogramma".

Als voorbeeld; Ochtens om 9 uur vink jij jouw nummers aan, dan zullen deze nummers in volgorde worden gedraaid tussen 12:00 en 13:00 uur. Vink jij een nummer aan tijdens het programma dan zal dit na een paar minuten worden uitgezonden. Dit is afhankelijk van alle nummers die zijn aangevraagd.

Het systeem werkt volledig automatisch waardoor het niet mogelijk is dat een nummer in dat uur dubbel gedraaid zal worden. De snelheid waarmee het nummer zal worden gedraaid is ook afhankelijk van wat er al voorbij is gekomen. Het zou dus kunnen dat jij als laatste een nummer aanvinkt die als eerste gedraaid wordt of andersom.

In de onderstaande lijst staan nummers die wij op het systeem hebben toegevoegd en de kans is dus groot dat jouw nummer er net niet tussen staat. Als jij ons een mailtje stuurd met de titel en artiest, dan plaatsen wij dat nummer in de lijst.

Zoals we steeds roepen willen wij als Veteranen TV & Radio een station worden met, voor en door Militairen, Veteranen & Thuisfront. Op deze manier zenden wij dus de muziek uit die onze luisteraars willen horen. Hoe meer tips we krijgen hoe beter de muziekkeuze zal worden.
Veteranen Radio & Veteranen TV zijn handelsnamen van BM Forces BV
© 2021 - BM Forces BV. Alle rechten voorbehouden.
Terug naar de inhoud