Informatie - Veteranen TV & Radio

VETERANEN TV & RADIO
06 - 19 111 902
Title
Ga naar de inhoud
Informatie
Er kunnen altijd vragen zijn over onze doelstelling of wat we zouden willen bereiken. Of misschien hebben jullie berichten gelezen over dat wij extra mensen zoeken en wat moet je, je daar bij voorstellen of gewoon heel simpel over hoe je nu op een simpele manier contact met ons legt.

Maar ook moeilijkere vragen zoals samenwerking met of invloed van Defensie, het Nederlands Veteraneninstituut of andere bekende organisaties. Misschien zijn er wel mensen die willen hoe wij alle producties financieren of willen gaan financieren. Op al deze vragen en mogelijke vragen willen wij op deze pagina antwoord geven.

Nu kan het uiteraard altijd voorkomen dat er vragen bestaan waarover wij geen informatie hebben gepubliceerd op deze website en dat betekend niet dat wij niet niet willen uitleggen of beantwoorden. In dat geval mag er altijd contact met ons worden opgenomen.

Hieronder staan de meeste antwoorden op vragen die wij het meest hebben ontvangen duidelijk omschreven. Klik op het onderwerp en je gaat vanzelf naar de pagina met de betreffende informatie.

Veteranen Radio & Veteranen TV zijn handelsnamen van BM Forces BV
© 2021 - BM Forces BV. Alle rechten voorbehouden.
Terug naar de inhoud