Onafhankelijk of afhankelijk?

VETERANEN TV & RADIO
06 - 19 111 902
Title
Ga naar de inhoud

Onafhankelijk of afhankelijk?

Veteranen TV & Radio
Gepubliceerd door Veteranen TV & Radio in Nieuws · 29 maart 2021
Dat is een goede vraag die je op verschillende manieren zou kunnen beantwoorden. In principe ben je als organisatie altijd afhankelijk van je achterban of oelgroep. Zonder steun is er immers geen organisatie. Dus wat dat betreft zou je kunnen zeggen dat we afhankelijk zijn. Toch roepen wij steeds dat we onafhankelijk willen zijn en blijven en daar bedoelen wij iets anders mee. Laat me dat even uitleggen. Hoe je het ook draait of keert. Video`s maken voor te streamen en daarnaast een radiostation opzetten kost geld. Ook wij krijgen niets gratis, zelfs niet voor de doelgroep militairen, veteranen & thuisfront.

Gelukkig hebben wij op dit moment de mogelijkheden om dit zo te doen waardoor wij nog steeds geen `t shirts hoeven te verkopen of donaties moeten vragen. We vallen onze kijkers nog steeds niet lastig met vragen om lidmaatschap of een vergoeding. Om de kosten te kunnen blijven betalen zijn er verschillende mogelijkheden waaruit wij kunnen kiezen. Zo is één van die mogelijkheden het aanvragen van bijvoorbeeld subsidies, een mogelijkheid waarvoor we nu juist liever niet kiezen. Omdat wij onafhankelijk willen blijven. Stel je nu eens voor dat wij via de bekende instanties geld zouden aannemen met een medium zoals we nu aan het opzetten zijn. In dat geval geef je direct alles uit handen om dat iemand die betaald ook bepaald.

Daarom willen wij geen subsidies van o.a. het Ministerie van Defensie, Het Nederlands Veteraneninstituut, V-fonds of alle andere organisaties. Althans niet om te kunnen bestaan.

Als er ooit een format komt waar ze ons mee willen steunen zonder dat dit inbreuk veroorzaakt aan de inhoud door beperkingen die worden opgelegd. Als men zo nodig geld wil geven kunnen ze zendtijd voor reclamecommercials afnemen.Graag willen wij samenwerken om een nog bredere doelgroep te voorzien van onze programma’s maar dan wel hoe wij het willen en niet hoe het ons kan worden opgelegd.Veteranen Radio & Veteranen TV zijn handelsnamen van BM Forces BV
© 2021 - BM Forces BV. Alle rechten voorbehouden.
Terug naar de inhoud