Positief of Negatief

VETERANEN TV & RADIO
06 - 19 111 902
Title
Ga naar de inhoud

Positief of Negatief

Veteranen TV & Radio
Gepubliceerd door Veteranen TV & Radio in Nieuws · 29 maart 2021
Wij zeggen beiden, omdat we ander wel heel erg ongeloofwaardig worden. Maar toch moeten we positief en negatief ook wel een beetje nuanceren. We zeggen dat we het platform willen worden voor, door en met Militairen, Veteranen & Thuisfront. Dat is een grote doelgroep en geloof me dat niet altijd alles positief is.
Wij zijn bekend met veel initiatieven en er bestaan zelfs initiatieven die net doen alsof alles geweldig is en dat er helemaal niets, maar dan ook niets fout gaat. Maar er zijn ook alleen maar negatieve geluiden en dat is natuurlijk ook niet waar.

Wij denken eerlijk gezegd dus ook niet in positief of negatief maar een eerlijk verhaal. Zo willen wij het beeld weergeven dat niet alle veteranen PTSS hebben of in de problemen zitten. Maar we geven ook aandacht aan zaken die minder goed geregeld zijn. Alles wat we willen brengen zullen wij zorgvuldig onderzoeken en van beide kanten in beeld brengen.

Dus als er een item komt over bijvoorbeeld veteranenzorg dat zullen wij bijvoorbeeld de Veteranenombudsman tegenover een afvaardiging van het Ministerie van Defensie zetten. Oftewel we zullen altijd hoor en wederhoor toepassen. Wij bekijken immers de totale doelgroep en laten de camera`s niet draaien bij alleen maar verhalen. Alles moet wel onderbouwd worden. Wij moeten kunnen nagaan of de verhalen juist zijn.

Als we een veteraan hebben die bijvoorbeeld een beschuldiging uit richting het Ministerie van Defensie dan is het wel zo netjes om het Ministerie van Defensie daarop te laten reageren. Ook richting de Militair, Veteraan en/of Thuisfront zullen wij steeds op een eerlijke en oprechte manier handelen. Als wij hebben afgesproken dat hij/zij anoniem blijft, dan blijft dat ook. En als we een beladen onderwerp hebben mag deze betrokkene eerst de beelden zien en controleren voordat wij ze publiceren. Daarnaast hebben wij ook een aantal formats waar wij een onderwerp zullen bespreken maar het oordeel aan de kijker laten. We vragen ons dan dingen af en vertellen waarom wij dat afvragen.

De kijker bepaald dan tenslotte of dat item positief of negatief is. Kortom we willen met Veteranen TV & Radio positieve programma`s maken maar gaan zware items waarbij kritiek wordt geuit niet uit de weg.Veteranen Radio & Veteranen TV zijn handelsnamen van BM Forces BV
© 2021 - BM Forces BV. Alle rechten voorbehouden.
Terug naar de inhoud